31. toukokuuta 2015

Ankea maasto ja Harppa

Tervehdys~

Ihanaa, vihdoinkin kesäloma o U o
Selvisin viimeisestä koeviikosta kunnialla läpi ja nyt on koulu kivasti tauolla.

Kesälomalle minulla ei ole mitään sen kummempia suunnitelmia, mutta siihen kuuluu ehdottomasti nukkeilua, nyt kun on kerrankin aikaa syventyä harrastuksiin kunnolla. Olen jo suunitellut kuvatarinaa, toivottavasti en unohda sen toteuttamista 
o A o"
Odotan vain sitä, että tuuli vähän tyyntyisi, niin saisi kuvattua paremmin. Ainakin tänään on ollut kovin tuulista ja aika pilvistä .o."

Mutta, sillä välin Harumia aka Harppaa~


- - - - - - - - - -


- - - - - - - - - -

Bonuskuva ô u ô


2 kommenttia:

 1. Harumi on suloisempi ja maagisempi kuin muistinkaan <3 Oon ihan hullaantunut näiden kuvien takia nyt tän neidin peruukin ja silmien yhdistelmään yää itken. Ihania kuvia kuitenkin Harpasta, lempparikseni taisi osua tällä kertaa toi tokavika kuva (jos siis bonuskuvaa ei lasketa mukaan noihin kuviin, mutta jos lasketaan niin sitten kolmanneksivika) Siinä mulle tuli sellainen olo että kohta aurinko alkaa paistamaan ja Harumi näkee jotain..en oikein itekkään ota selvää näistä mun tuntemuksista mutta onhan ne nyt pakko tänne purkaa XD

  Ja ayyy munkin kesäloma alkoi <3 tää alku tulee olemaan mulle kyllä kiireinen kun pitäisi kuvatarina julkaista ennen kuin lähden kolmeksi viikoksi Ruotsiin etc..mutta odotan innolla sitä että saat postattua enemmän ja yritä olla unohtamatta sitä kuvatarinaa ! voin vaikka tulla aina muistuttamaan sua sen teosta hahah 8-)

  VastaaPoista
 2. Awwws, aivan ihana postaus, nää kuvat oli täydellisiä ja ihanan kesäisiä ♥
  Näis on ihana omanlainen tunnelma, ja awws neitosesi on kaunis, ja tuon vaatteet awwws tuun kohta pöllimään, aivan ihanat !
  + Postailehhan taas pian !

  VastaaPoista

Merci beaucoup~