8. huhtikuuta 2015

Printemps?

Tervehdys~

Yyh, kokonainen kuukausi jäi väliin > n <
Tulin ikävästi kipeäksi kolmannen jakson lopulla, taktisesti juuri koeviikon päälle. Jouduin setvimään sitten sitä sotkua puolet jaksosta ja toinen puoli meni seuraavaan koeviikkoon valmistautuessa.
Mutta, nyt kun olin pääsiäisen vapaalla jalalla ja päätin viimeinkin uppoutua rakkaan nukkeharrastukseni pariin.

Tällä hetkellä on kuvatarina kesken (vasta tynkä saatu aikaiseksi) ja olen kuvannut Juliuksen vastaukset kysymyspostauksen kysymyksiin (jos kukaan enää muistaa mistä on kyse). Saa nyt nähdä koska saan ne valmiiksi, mutta shootteja minulla teille on varastossa, joten ehkä saan "jopa" kaksi postausta huhtikuussa tai sitten toukokuussa.

Mutta~

Kävin ulkona kuvaamassa Primnissiä, koska miksi ei.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~


 ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~3 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia. Etenkin tuossa toka vikassa on mukavan levollinen tunnelma ^^ Oih, kun pääsiskin Primnissin tavoin vaan oleilemaan metsässä kaiken kiireen keskellä, varsinkin nyt kun linnut ovat aloittaneet kevätkuoronsa ;_;

  VastaaPoista
 2. apua samiksii <3 mieki olin kolmos koeviikolla kipeenä puolet (ja kaveri sen toisen puolen :'DD) toivottavasti nyt vikan jakson jälkeen saat levähdettyä koulusta! muista että aina ei tarvii saaha kymppii, toisinaan se vitonen on hyvä (nimimerkki mie ja ruosti :)) )

  Huihai mie ootan siun postaavan!

  VastaaPoista
 3. Primniss + linnunlaulu + kevät, voiko oikeasti kauniimpaa yhdistelmää olla ? <3 Toi musiikki tossa taustalla oli ihanan rauhallinen, toi noihin kuviin ihanan aidon olon, myös tuo sinun neitisi asu oli jotenkin ympäristöön sopiva. Rauhallinen tunnelma noissa kuvissa, tokavika kuva taitaa olla lemppari, siinä Primniss näyttää niin levolliselta että taidan itsekin nukahtaa tähän tietokoneen ääreen koska mua väsyttää ihan sairaasti aaöslkfd, yritä kuitenkin postailla sitten kun ehdit ! :-)

  VastaaPoista

Merci beaucoup~