4. tammikuuta 2013

Pics: Ken kuuseen kurkottaa...

Päivää

Olin sitten taas ulkona kuvailemassa, tällä kertaa aamusta.

Miksi? 
- Koska ahisti ja aloin käydä levottomaksi sen jälkeen kun en taaskaan nukkunu yöllä ^^

;___;

Niin ja lumet suli o u o
- - -
13 kommenttia:

 1. Aaws kuin söpöjä kuvia :3 Noi Harpan silmät on kyl kauniit ouo
  eiks teillä oo lunta ollenkaa o.o kun meillä on edellee vaik kuinka paljo.

  VastaaPoista
 2. o , o otan osaa lumien takia :c tääl sitä on vaikka muille jakaa :D...
  timantteja nassussa >: o

  ja nättejä kuvia~

  VastaaPoista
 3. Eka kuva Harumista oli jotenkin niin suloinen :3 Ja ton kolmannen kuvan jälkeen tekisi mieli vaan ottaa Harumi syliin ja lähteä sen kanssa pois ♥~ & Rakastan sen silmiä yhä enemmän u n u Jännät noi timantit, mutta sopii hänelle.

  VastaaPoista
 4. noi timantit on älyttömän hienot ö__ö

  VastaaPoista
 5. taas tönkköjä kuvia anteeks nyt ku sanon näin mut voisit ehkä parantaa tota kuvakulmaa mistä otat kuvat. ton ihme nukkeski silmät kiiltää häiritsevästi mut omapahan on nukkes ja leikit vaan sillä ainaki kuvien perusteella.

  t: järkevämpi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No minä nyt vastaan tähän kommenttiin kun on tylsää muutenkin~
   Naaman kuvakulma on valittu sen perusteella, että halusin saada yöllisen innovaationi eli ''timanttien'' laitto nuken kasvoille esiin. Muut kuvakulmat tuli satunnaisesti, mitä sitä nyt kylmissään ihminen saa päähänsä.
   Silmät kiiltää ihan vaan sinun kiusakses.
   Ja en leiki nukellani, yritä ymmärtää.

   Ja jos olet kerta noin paljon järkevämpi voisit näyttää mallia kun sinulla on varmaan niin mahtava blogi ja nuket ♥

   Poista
  2. eikö lapset saa leikkiä? pentujaha me 14-15 vuotiaat viel ollaan. Rakas järkevämpi, näytä meille kuvia omasta ''ihme nukesta'' jos kerran olet itse niin täydellinen ♥

   (wohvii älä välitä tollasista kusipäistä, niil ei ole elämää -tosin ei sitä miulkaa ole- joten niitten on yritettävä pilata muiden elämä :c)

   Poista
 6. ei pahal mut älä arvostele toiste blogii ainakaa toho sävyy voisha sitä iha ystävällisest sanoo mut ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih teitä typeryksiä, jotka juoksentelette haukkumaan toisia pitkin bloggeria, ihan ystävällisesti on Amie puhunut (toisin kuin mä :DD) ja painu nyt piru vie niin kaus, että me ei sua enää nähä. Kiitos olen puhunut.


   Harumi on ihana ♥ Mä rakastan sen silmiä yhä vaan enemmän ja enemmän. Nätti tyttö~ Oikein ihania kuvia taas kerran.

   Poista
  2. (miusta täl meinataan et toi ''järkevämmän'' kommentti on kauheanilkeä, eri anonyyminä tultu sanomaan?)

   Poista
 7. musta noi harpan silmät on just täydelliset harpalle ja se on tosi sulonen ja varsinki viimenen kuva on tosi hieno c:
  mua oikeesti ärsyttää ku joka asiasta täytyy tulla anonyyminä valittamaan ja tää on amien blogi ja amie päättää mitä se tänne blogiin laittaa ja millanen sen nukke on ja jos täytyy tulla valittamaan tolleen ni vois ees laittaa sit oman bloginsa osotteen ja nimensä ni nähtäis onks sillä sit muka niin täydellistä kaikki. ja vielä ku tulee anonyyminä valittamaan ni se kertoo ettei pysty seisomaan sanojensa takana ja se on tosi säälittävää. sori tämmöne kauhee stoori mut mua ärsyttää tommoser anonyymivalittajat. ja amie ei leiki nukeillansa, et taida ymmärtää ite mitään nukkejen päälle ja painu vaan sinne koloos äläkä näytä enää naamaas täällä jos ei oo muutaku huonoo palautetta. olen puhunut.

  VastaaPoista
 8. Sun nukke on ihana, mut kannattaa vähän säätää kameran valotusta, koska muutaman kuvan ylivalotus häiritsi hieman (: Älä ota tätä kommenttia haukkumisena, tarkoitin vaan neuvoksi.  ♥: sweetdolldream.blogspot.fi

  VastaaPoista

Merci beaucoup~